La ciclo ruta Taronja

muppi-palmeraL’objectiu de la Cicloruta Taronja de Palmera és apropar el patrimoni cultural i natural de la població a tots els visitants, així com als usuaris de la ruta verda de Gandia- Oliva, que creua el terme municipal de Palmera, i també a tots aquells que gaudeixen de descobrir , ja siga a peu o en bicicleta, els recursos patrimonials dels municipis del País Valencià.

La Cicloruta té el seu inici a la Ruta Verda, en qualsevol dels dos sentits. Des d’aquesta, els ciclistes poden accedir a la població mitjançant una senyalització direccional amb el logotipus de la ruta, que els indica el camí a seguir. La ruta també es pot iniciar al centre de la població, des de l’Ajuntament, i realitzar-se de forma circular. En el seu recorregut per la població, els usuaris de la Cicloruta podran observar dos dels recursos més importants de Palmera: l’Església Parroquial de la Puríssima Concepción i el Parc de Beniteixir, amb dues senyalitzades amb tòtems interpretatius. L’objectiu d’aquesta senyalització interpretativa és la d’acostar i comunicar el patrimoni als veïns i visitants.

Per completar la senyalització de la Cicloruta s’han ubicat dos Muppis informatius, un la plaça de l’Ajuntament, i l’altre al Passeig de les Corts Valencianes. Aquests contenen un plànol del terme i la població, amb el traçat de la Cicloruta i informació complementària: edificis administratius i instal·lacions esportives, culturals i educatives.